16/3/12


FESTIVAL DE TITELLES I TEATRE D'OBJECTES

del 16 al 25 de Març al Poble Espanyol


Us convidem al TOT Festival, la festa on podreu descobrir a pallassos, ballarins, artesans o cineastes. Tots plegats us portaran a un món imaginari creat per titelles, titellaires, actors i  teatre d’objectes. Enguany la programació es centra en el descobriment dels nous llenguatges del titella, els que determinen l’evolució i la situació actual d’aquest art. Es pot dir que aquestes noves formes d’expressió ens  porten cap a un art obert, creatiu i sense fronteres.

Com cada any celebrarem “El Dia Internacional del Titella”. Aquest any, ens acompanyarà la Margareta Niculescu, presidenta d’honor de la UNIMA i la primera directora de l’Institut International de La Marionette De Charleville-Mézières (França). Ella serà l’encarregada de la lectura del missatge internacional anual de la UNIMA.
Estem treballant amb la màxima il.lusió, ja que l’objectiu del TOT Festival no és altre que oferir als habitants de Barcelona hores de felicitat cultural per compartir en família. Us convido a veure els millors artistes i els millors espectacles de l’art de la titella, us convido al TOT. Jacques Trudeau Director artístic del TOT Festival

+INFO