8/3/12

TEATRE
Fins al 25 de març hi haurà al teatre Lliure Un bosc de cames, una obra de la companyia  TAAAT  i FARRÉS BROTHERS I CIA.


"Un espectacle de tres actors, titelles i manipulació d’objectes. Els personatges juguen a perdre’s per un món fet a una escala tan gran que els permet expressar la inseguretat. Perduts entre les cames com per un bosc altíssim, van recuperant la seguretat a mesura que reconeixen en les característiques dels objectes alguns dels personatges clau dels contes infantils tradicionals per a aquesta edat."

Sinopsis:
Una nena es perd en una estació de tren on el tren fa tard: l’andana es va omplint, la gent es neguiteja, s’acumula als passadissos subterranis i ella només veu cames i més cames. Llargues, curtes, gruixudes, primes, peludes, pelades… No troba les del seu pare per enlloc, i justament avui que era el seu primer viatge en tren! Passarà uns moments de por, però per sort coneixerà unes quantes persones –especialment el cap d’estació– que l’ajudaran a retrobar-lo.


Aquí podreu trobar  informació sobre la programació al Lliure:  


http://www.teatrelliure.com/cat/educatiu/nens.htm

Aquí trobareu el bloc de l'obra i alguna dades sobre el procés d'escriptura del text, la creació dels personatges i tota la info sobre aquest preciós espectacle per a nenes i nens:  

http://unboscdecames.wordpress.com/