29/5/12

CurtCIRCkit


El proper 1 de juny comença el CurtCIRCkit 2012, Festival de Circ de Montgat.

Un any més, Montgat s'omple de circ durant el primer cap de setmana de Juny. El col·lectiu mataroní Cronopis s'ha encarregat un any més de l'organització del festival i malgrat les retallades en el pressupost, ha aconseguit mantenir la qualitat de les actuacions en aquesta 12ena edició.

El primer acte del CurtCIRCkit serà la presentació del festival a les escoles, oferint un taller de circ per a que tots els nens i nenes puguin ser artistes de circ per un dia, i a l'institut, amb una actuació per als seus alumnes.

Durant el cap de setmana el públic podrà gaudir de diverses actuacions gratuïtes a diferents espais de la població, a més d'un taller de circ per a infants i la gran RE-Gala de Circ, el plat fort del festival, amb números de gran nivell, música en directe i artistes internacionals.

El festival segueix apostant per la projecció dels nous artistes formats a casa i és per això que un any més convidem a l'Escola de Circ Rogelio Rivel que ens oferiran una Pista Oberta amb els números dels seus alumnes.

Mes informació i programa complert: http://www.curtcirckit.cat/