18/5/12


Punt i ratlla Junior


Un concurs molt original… us animeu a participar?

És un plaer informar-vos que aquest any realitzarem la primera edició  del nostre festival, feta PER infants i nois/es de 6 a 12 anys d’edat.
Seguint els mateixos principis que ens han fet guanyar el títol de “festival més abstracte del món” i el reconeixement internacional, aquesta edició comptarà amb les mateixes activitats que l’”adulta” (convocatòries, tallers de creació, projeccions, instal·lacions, exposicions i PyRformances en viu) promulgant el lema: “Res de representació, només punts i ratlles”.
Ja hem obert les CONVOCATÒRIES per participar pels premis del jurat i de l’audiència!
Convocatòria AUDIOVISUAL:curtmetratges abstractes de tècnica lliure que explorin punts i línies en diversos contextos. La duradamàxima és 6 minuts i la banda sonora no pot contenir paraules articulades. Veure bases
Convocatòria FOTOGRÀFICA: fotografies abstractes de tècnica i format lliures que explorin punts i línies en diversos contextos.Veure bases
La inscripció és gratuïta i pot fer-se online. Data límit: 15 d’Agost 2012
La primera edició del Punto y Raya Junior es durà a terme els dies 10 i 11 de novembre 2012 al CCCB (Centre de CulturaContemporània de Barcelona) amb entrada lliure i gratuïta.
I durant tot l’any, estarem realitzant  infantils de creació abstracta en diversos espais associats.
Per aquells que encara no coneixeu Punto y Raya, aquest festival multidisciplinari replanteja què és el que construeix en essèncial’expressió artística, i utilitza els grans mínims de la representació (el punt i la línia) com a fins en si mateixos, convidant a creadors ia espectadors a explorar l’experiència artística en el seu estat més pur: forma, color, moviment, tensió i so.Punto y Rayaproposa un retrobament amb l’esperit de “L’Art per l’Art”, amb aquesta experiència única i intransferible que només l’abstracciópermet abordar en totes les seves dimensions.
Tota la informació sobre les tres edicions “adultes” la trobareu al nostre web.


Trobat a blocartistic