4/5/12

TALLERS OBERTS AL POBLE-SEC






Artistes i artesans del Poble-sec obren les portes dels seus tallers els dies 11, 12 i 13 de maig
Els Tallers Oberts del Poble-sec és un esdeveniment anual creat l'any 2006 impulsat per la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec amb l'objectiu d'impulsar i donar suport els tallers d'artistes i artesans del barri. El barri de la falda de Montjuïc és, des de fa uns anys, un focus d'atracció d'aquest col·lectiu, que agrupa disciplines del més diverses: estils de pintura varis, treball en fusta, il·lustració, fotografia, ceràmica, escultura, tèxtil, etc. La Coordinadora d'Entitats se'n va fer càrrec les tres primeres edicions (2006, 2007 i 2008) i el Centre Cívic el Sortidor va agafar seu testimoni del projecte l'any 2009.
L'objectiu de Tallers Oberts del Poble-sec és que aquesta diversitat de creadors que té el barri obrin les portes dels seus tallers (molts d'ells treballen tot l'any amb la persiana abaixada) un cap de setmana llarg (divendres, dissabte i diumenge) per a que els veïns del barri i de tota la ciutat els coneguin a ells i puguin gaudir dels treballs que realitzen. Així també es dóna suport a aquest sector econòmic emergent a la zona i s'apropa el món de l'art i la cultura al veïnat.
Enguany són els VII Tallers Oberts del Poble-sec, programats pel 11 al 13 de maig, oferiran, la possibilitat de visitar els tallers de nit amb una programació de concerts, activitats, etc. Consulteu les activitats programades i la localització dels tallers oberts en el document annex, al CC El Sortidor, a la plaça Bella Dorita i en tots els tallers participants.


Salutacions,

blanca navas






Horaris tallers
Divendres de 17 a 21 h
Dissabte d' 11 a 14 i de 17 a 21 h
NIT BLANCA de 21 a 24 h,
Diumenge d'11 a 14 i de 17 a 21 h



PROGRAMA TALLERS OBERTS


+info