1/9/12

Art al carrer



Amb aquest post volem començar una secció que recollirà l’art que trobem al carrer. “Street art”, es diu. En català:  Art al carrer.

És un moviment que va començar als anys ’60 al Estats Units i tenim la sort de que a Barcelona també es fa.

Podem trobar dibuixos o pintures a les parets del carrer, en una porta o en un edifici. A vegades són collages o expressions que ens poden sorprendre pel material que utilitzen i per on han estat fetes.

 A vegades, no sempre, es caracteritzen perquè són efímers. Això vol dir, que tard o d’hora poden desaparèixer i ningú es queixarà.


 Potser vosaltres heu descobert algun al  vostre barri, si es així, us convidem que el fotografieu i ens l’envieu per poder-lo penjar al nostre blog. Sobre tot quan ho feu, no oblideu de dir-nos en quin carrer l’heu pres.

Doncs havent  dit el que he dit, ara em contradiré, perquè el que veureu aquí sota són uns dibuixos que van fer uns il·lustradors de contes a les parets de la galeria LafuturA durant el dies de la festa del Poble Sec. (www.lafutura.org)

Si estan aquí penjats és perquè ja no són a les parets...

Una cosa més, no us estranyeu pels canvis de color a les fotos, estan produïts per les llums de l’espai, i a més perquè estan tretes amb el mòbil.

Gaudiu-les!