27/10/12

NADARÍN
Una bonica animació  a partir del conte de Leo Leoni

Trobat al Blocartístic

24/10/12


Kaleidocycle {juguete conocido como doblar el papel!}

Have que jamás se ha hecho un kaleidocycle antes? Son bastante divertido. Todo lo que necesitas está a unos minutos de cola, papel y 5 o 10!
Kaleidocycle
Hay un gif animado en la parte inferior del poste para que pueda ver lo que hacen.
Kaleidocycle
También hay instrucciones y una plantilla de más abajo también ^ _ ^
Kaleidocycle
Kaleidocycle
USTED
NECESITA: --------
Plantilla
- Papel o cartulina delgada
- Pegamento
- Tijeras
- Regla y la aguja para anotar

CÓMO: --------
1. Imprima su plantilla y recortarla.
2. El uso de un punto regla y agudo (brújula o aguja) permiten obtener todas las líneas en la plantilla.
3. Doblar a lo largo de todas las líneas verticales.
4. Doblar a lo largo de todas las líneas diagonales.
5. Doble la plantilla de manera que las tres lengüetas de cirugía estética en la parte rayada de la plantilla.Pegue en su sitio (una cola-stick funciona bien) y dejar el modelo que se seque durante unos minutos.
6. Doble la ronda kaleidocycle como se muestra.
7. Meta la pestaña restante en el otro extremo de la kaleidocycle. Me pareció más fácil que poner una cinta de poco más de esta unión (en lugar de encolado) ...
8. Jugar!
El gif animado es un poco inestable. Yo estaba solo en la casa así que tuve que usar mi barbilla para presionar el botón de la cámara (mientras la cámara estaba conectada a trípode). Alta tecnología en verdad!
Trobat a MINIECO
BE HAPPY
Hola. Us envio aquest vídeo, que és la reproducció de un llibre que és a la venda. Potser algún d'aquests consells ens fa pensar una mica.
 
Que tingueu un bon dia.
 
Miguel (Daniel y Lucía)




16/10/12



Trobat a Bicocacolors

Gulp. The world's largest stop-motion animation 

set, shot on a Nokia N8.



Gulp. El making of.



14/10/12

ART AL CARRER

Aquestes imatges ens van arribar des de Melbourne, Australia...
I les vostres, quan ens arribaran? :-)  Anims!

 
 








7/10/12

Artistas insólitos: llibre sobre pintors imaginaris

Amb les il·lustracions d'Óscar T. Pérez i el text de Daniel Mondero, l'editorial La Galera ha publicat Artistas insólitos, un llibre molt curiós. Es tracta  d'un catàleg de pintors extraordinaris, estranys, insòlits, imaginaris i extravagants com el pintor del fum o el pintor de la moda o el pintor dels instants.

Un llibre molt interessant i fantàstic. Estem més acostumats a informar-se sobre les biografies dels artistes, però hi ha alguns que mai apareixen en la història de l'art i ara tenim l'oportunitat de conèixer-los. Molta imaginació i creativitat trobem en les seues pàgines.

Podem jugar molt amb aquest llibre, però a més des de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez ens proposem una experiència digital basada en el llibre. Fruit d'aquesta experiència ha sortit un nou llibre, Lo insólito! Açò si que és una autèntica experiència interactiva.











Trobat a Pinzellades al món desde Blocartístic


REMIDA, la casa dels objectes

Remida és un centre de reciclatge educatiu de la ciutat de Reggio Emilia (Itàlia) basat en un projecte cultural que fomenta l’ecologisme, la comunicació i la creativitat i que promou la idea que els materials de rebuig poden ser recursos. El centre, creat fa més de deu anys,  recull materials i objectes, molts d’ells restes de producció d’empreses, que permeten reinventar-ne el seu ús i significat en mans d’escoles, institucions educatives i culturals. També ofereix tallers, cursos i exposicions.
Aquest fantàstic projecte s’ha estès per altres ciutats d’Itàlia, com Bolonya,  i d’arreu del món,  com Leederville a Austràlia.

Font de les imatges: http://www.remidawa.com/wordpress/
Trobat a Mirades