25/12/12

MACACO. BRINDO POR TI
Un petit regal per aquestes festes



Trobat al blocartístic

http://www.youtube.com/watch?v=VxnFirCYkdQ

21/12/12

QUE TINGUEU UN MOLT BON HIVERN!


 



Imatges tretes de wistfullycountry

20/12/12

17/12/12


Defying Gravity Instalaciones Land Art de Konrads Cornelia

Cornelia Konrads es el artista detrás de estas magníficas instalaciones que desafían la gravedad land art. Ella crea esculturas que se mezclan con la naturaleza y giran en torno a la ilusión de ingravidez, en la que los objetos parecen flotar en el aire.

Cornelia Konrad instalaciones de arte (7)Cornelia Konrad instalaciones de arte (8)Cornelia Konrad instalaciones de arte (1)Cornelia Konrad instalaciones de arte (3)Cornelia Konrad instalaciones de arte (6)Cornelia Konrad instalaciones de arte (11)Cornelia Konrad instalaciones de arte (12)Cornelia Konrad instalaciones de arte (10)

Boa Mistura
Boa Mistura , "portugués" buena mezcla ", es un artista urbano colectivo concebido en Madrid, España, en 2001, y se compone de un arco iris de almas, un arquitecto, ingeniero civil, publicista, y algunos graduados de artes finos, un combinación de talentos que les permite entregar audaces proyectos de arte público . Han colaborado con Oxfam, Cruz Roja, ONCE, y otras organizaciones para completar sociales arte pedazos, y han desarrollado proyectos en cuatro continentes.
En esta colección de imágenes, Boa Mistura se animó un suburbio pobre de Sao Paulo, Brasil, con la tipografía y anamorphism para entregar mensajes de afirmación de la vida ( beleza ( belleza), orgulho (orgullo), hacer Cura(dulzura), firmeza (firmeza) , Amor (amor )) para los residentes locales, muchos de los cuales, en base a las fotos, parecía tener un gran tiempo aprendiendo sobre el arte al tiempo que ayuda unte la pintura llamativa.

Trobat a Enpundit

14/12/12

Landfillharmonic

Ens ha arribat aquest vídeo que segur que us serveix d'inspiració pel cap de setmana.

També tenen pàgina a facebook: http://www.facebook.com/landfillharmonicmovie


PETITS GRANS ARQUITECTES

Taller
15 des
11.00 – 13.30
Gratuït
El Kapla és un joc pedagògic. podríem parlar de Kapla com un joc tradicional de construcció tot i que, alhora, és ben diferent i innovador, ja que té com a base per al joc peces rectangulars de fusta de pi, totes elles de la mateixa mida. A través de la combinació, sense encaixos, d’aquestes peces, els participants poden arribar a construir figures diverses, en aquests tallers comptarem amb l’ajuda de l’animador-pedagog.
Cal inscripció prèvia al e-mail: activitatsculturals@coac.net

Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Plaça Nova, 5
08001 Barcelona
Veure mapa
Trobat a La Rana Pepa

Tret del Blocartístic

11/12/12

KHANIMAMBO
Un video guapissim de part de l'Amparo del Pablo de 5è



7/12/12

Seguiremos - Hospital Sant Joan de Déu y Macaco




La Lara del Mauro de 5è ens reenvia aquest mail.

A l'Hospital de Sant Joan de Déu s'ha pres aquesta iniciativa per recollir diners per la planta 8ena: Es la planta d'Oncologia (òbviament de nens, i molt malalts). Com sabeu les estisorades en Sanitat han deixat moltes necessitats esperant a la cúa (hi ha necessitats imperioses encara que no siguin purament el tractament), i aquests nens i les seves famílies malauradament no poden esperar a què el món canviï.

Cada cop que algú de vosaltres obri aquest vídeo, entraran 5 cèntims d'€ per aquesta causa.

Gràcies a tots, i disculpeu-me l'atreviment en disposar dels vostres mails.

http://youtu.be/8WATgU5PduE

Dra. Ester Banús i Gasol
Adjunt Servei d'Anestesiologia
Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona
Tel. 936009791 Fax 932532149



De tota manera si el mireu desde youtube trobareu això
Si vols contribuir a finançar aquesta lluita contra el càncer infantil pots fer el teu donatiu a http://www.obrasocialsantjoandedeu.org. La visualització del vídeo no reporta cap donatiu.